2011. augusztus 12.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Újszerű Hófehérke - Sorozatgyilkos mostoha, politikai indíték

Egészen eltávolodik az eredeti történettől a most készülő Hófehérke-film, amely hazánkban várhatóan 2012. májusában kerül a mozikba. A Kristen Stewart, Charlize Theron és Chris Hemwsworth főszereplésével készülő Snow White and the Huntsman lényegesen több borzongást ígér, mint a Grimm testvérek története.

Hófehérke mostohája sorozatgyilkosként jelenik meg a most készülő filmben, maga a címszereplő pedig harcos amazon lesz, aki beleszeret az őt üldöző vadászba. Nem kell túl szemfülesnek lenni, hogy lássuk, ez a történet épp csak köszönőviszonyban van a Grimm testvérek eredetijével. A film sokkal több borzongást ígér, a karakterek kidolgozottabbak lesznek, és sokkal maibbá válik a történet: a mostohának politikai okai vannak arra, hogy eltegye láb alól Hófehérkét, hol van már a tükör, meg a szépség - mindez már a múlté. A mostoha szerepében Charlize Theron csillogtatja majd tehetségét, mint mondta, a mostoha "tulajdonképpen sorozatgyilkos, aki örömét leli az ölésben. Ugyanakkor meg lehet majd érteni, miért vált ilyenné. Ettől ugyan még nem válik kimondottan szerethetővé, de minden néző, akinek nehéz gyerekkora volt, egy kicsit együtt tud majd érezni vele."

Hófehérkét, aki egyáltalán nem olyan ártatlan, és elkapni sem olyan könnyű, harcos amazon lévén, a vadász kitartóan üldözi, kettejük között azonban szerelem szövődik. Hogy törpék és herceg lesz-e a filmben, arról egyelőre nem szól a fáma.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
caroba 2011-08-14 19:49:17
SPOILER'''
a vadász (volt katona, megkeseredve felesége meggyilkolása után)nem üldözi hanem megszökteti és kiképzi hófehérkét, miután rájön feleségét a királynö farkasa ölte meg...
van herceg ( Sam Caflin Karib-tenger kalózai 4) és 8 darab fantasztikus harcos törpe.... római hadvezérek után elnevezve , a vadász barátai...ja lily collins angol szupermodel is játszik benne valószinüleg a meggyilkolt feleség...
a kis csapat a királynő, az orvvadásza és az árnyak serege/árnysereg ellen harcol a nép szabadágáért...
a zsarnok ellen...
nekem jobban tetszik mi nt a szirupos változat
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei