2011. szeptember 3.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szívesen játszana az új Star Trek-filmben Ben Stiller

Úgy tűnik, a híres színészeknek is vannak olyan mániáik, mint bármely hétköznapi embernek - legalábbis ez derül ki Ben Stiller nyilatkozatából, aki olyannyira rajong a Star Trekért, hogy akkor is szívesen játszana a következő Star Trek-filmben, ha csak egy apró mellékszerepet kapna, és azt is maszkban kellene eljátszania.

Ben Stiller egész munkásságát végigkísérte a Star Trek iránti rajongása: az általa alapított produkciós cég például a Red Hour Films nevet viseli, amely az eredeti sorozat egyik epizódjára utal. Emellett számos filmjében találhatunk utalásokat a Star Trekre, akár idézetek formájában (A kábelbarát), akár nevek kölcsönzésével (Zoolander). Nem csoda hát, hogy a színész legutóbb úgy nyilatkozott, akár egy űrlényt is hajlandó lenne eljátszani, felismerhetetlen maszk alatt, ha ha bekerülhetne a következő Star Trek-moziba.

Jelenleg azonban Ben Stiller egy akció-vígjátékon dolgozik, amelyben Eddie Murphy a partnere, és amely a Hogyan lopjunk felhőkarcolót címet viseli. A magyar premierre november 11-ig kell várni, a következő Star Trek-film pedig csak jövő év augusztusában várható.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei