2011. szeptember 7.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Fertőzéstől rettegnek a sztárszínészek a forgatás miatt

Egy különös fertőzésről szóló történetet forgatnak Steven Soderbergh rendező vezényletével, melynek nem kívánt mellékhatása, hogy a benne szereplő színészekre egytől-egyig átragadta vírusfóbia, és a direktor elmondása szerint vele sincs ez másképp. A hazai nézők október 13-án tesztelhetik le magukat.

"Túl sokat beszélgettem szakértőkkel, túl sokszor éltem bele magam a filmbeli helyzetekbe, míg a Fertőzés elkészült" - mondta el Steven Soderbergh, a film rendezője. Mint kiderült, nem ő az egyetlen, aki óvatosabb lett a bacikkal, a film szereplőgárdája, amely csupa neves színészből áll, szintén jobban aggódik a fertőzések miatt. A film története szerint ugyanis egy gyorsan terjedő vírus tizedeli a világ lakosságát, és a sok háttéranyag a szereplőknek sem tett jót: a rendező megfigyelése szerint több vitamint szednek, és örülnek, ha nem kell egymáshoz érniük.

"Nem hiszem, hogy ez kinőhető: most már mindig mániákus kézmosó maradok, akik utál hozzáérni bármihez, amihez idegen emberek nyúltak előttem. Az utóbbi időben a kilincsekhez sem nyúlok hozzá, inkább berúgom az ajtót." - teszi hozzá Steven Soderbergh, aki úgy látszik valóban vírusfóbiás lett. A Fertőzés című filmet, amelyben feltűnik egyebek mellett Gwyneth Paltrow, Jude Law, Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard és Laurence Fishburne is, október 13-tól láthatja a moziban a magyar közönség.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei