2011. október 14.MTI
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Woody Allen új címet adott készülő filmjének

Megváltoztatta Rómában forgatott filmjének címét Woody Allen, mert a korábbi változat várakozása ellenére nem izgalmat keltett, csak "zavart okozott". Allen szóvivője az Entertainment Weekly című online magazin kérdésére a napokban megerősítette, hogy eddig The Bop Decameron címen futó, a nyáron Rómában felvett filmje a Nero Fiddled új címet kapta.

"Nem hittem a fülemnek, milyen kevesen hallottak még Rómában is a Dekameronról" - magyarázta Allen közleményében. "Azok, akik ismerték, viszont azt hitték, a film Boccaccio történetein alapult, holott szó sincs erről" - fűzte hozzá.

A többek között Alec Baldwint, Roberto Benignit, Penélope Cruzt és Ellen Page-t felvonultató sztárszereposztás ellenére az utóbbi években Európában dolgozó rendező az értetlenség láttán úgy vélte, hatásosabbra kell cserélnie a film címét.

"Ez az első alkalom, hogy megváltoztattam egy filmem címét, mióta az utolsó pillanatban átírtam az Anhedonia címét Annie Hall-ra" - emlékezett Allen. A Nero Fiddled 2012-ben jelenik meg a mozikban - értesült az EW.com.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei