2011. október 26.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bennett Miller Hollywood Filmdíjat kapott a Pénzcsinálóért

A magyar mozikba decemberben érkezik meg Bennett Miller legújabb filmje, a Pénzcsináló, amelynek főszerepében Brad Pittet láthatja a nagyérdemű, és amelyért a rendező néhány nappal ezelőtt átvehette a Hollywood Filmdíjat. A kritika olyan elismerően szól a filmről, hogy az Oscar-jelölésre is esélyesnek tartják.

Vasárnap vehette át Bennett Miller rendező Los Angelesben a tizenötödik alkalommal megrendezett Hollywood Film Fesztivál elismerését Pénzcsináló című filmjéért. Az új mozgóképről, amely hozzánk decemberben jut el, a kritikusok áradoznak, a díjjal pedig Miller olyan rendezőkhöz csatlakozott, mint Martin Scorsese, Oliver Stone, Clint Eastwood, vagy Kathryn Bigelow.

Bennett Millert előző filmjéért, a Capote-ért már jelölték a legjobb rendező Oscar-díjára, azonban akkor nem hozta el a szobrocskát, azonban most igen csak esélyesnek látják Pénzcsináló című alkotásáért, bár még a jelölések sem történtek meg. Sőt, azt is jósolják, hogy a főszereplő, Brad Pitt is jó eséllyel indulhat a versenyben, hiszen a Capote főszerepéért Philipp Seymour Hoffmann már elhozta az aranyszobrocskát.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei