2011. november 14.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Al Pacino magát alakítja Adam Sandler filmjében

Saját magát kellett megformálnia Al Pacino-nak Adam Sandler legújabb filmjében, a Jack és Jill-ben. A könnyed komédia majdnem az agyára ment a színészóriásnak, aki határozottan megrémült attól, hogy magát kell alakítania - legalábbis Adam Sandler erről számolt be a sajtónak.

A Jack és Jill című film, melynek hazai bemutatójára december 29-én kerül sor, igazi kihívást jelentett Al Pacino-nak: olyan szerepben kellett megmutatnia magát, ami kissé a nehezére esett, hiszen saját magát kellett megformálnia. A furcsa komédiában Adam Sandler két szerepet is alakít, amiben az a furcsa, hogy a kettő közül az egyik egy női szerep - de neki még ez sem okoz gondot. A történet szerint az Al Pacino által megformált idősödő, magányos, Oscar-díjas színész beleszeret Jack ikerhúgába - ebből indulnak ki a bonyodalmak.

Mint Adam Sandler Al Pacino alakítása kapcsán elmondta: "Sokféle szerepet játszott már zseniálisan, de attól, hogy saját magát kell eljátszania, nagyon megrémült. Majdnem begolyózott. Még szerencse, hogy a filmben is őrültnek kell lennie egy kicsit..." Pacino azonban megbirkózott a feladattal, amit egyébként éppen olyan komolyan vett, mint bármely más szerepét - erről a magyar közönség is meggyőződhet kicsit több, mint egy hónap múlva.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei