2012. január 10.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jön a Förtelmes főnökök, és talán a Koszorúslányok folytatása

Folytatják a tavalyi év egyik legsikeresebb vígjátékát, a John Francis Daley és Jonathan Goldstein által írt Förtelmes főnököket. A film, amely három meggyötört Los Angeles-i alkalmazottról szólt, akik el akarják tenni láb alól feletteseiket, mindössze 35 millió dollárból készült, és hazájában 117 milliót, a világ többi részén pedig 209 millió dollárt termelt.

A folytatásban a színészek többsége is visszatér. Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day is aláírta már az új szerződést, és folynak a tárgyalások az első rész rendezőjével, Seth Gordonnal is. Az a most készülő forgatókönyv új fordulataitól függ, hogy Jennifer Aniston, Kevin Spacey és az álbérgyilkost alakító Jamie Foxx benne lehet-e a második Förtelmes főnökökben.

Tervezik a Koszorúslányok 2-t is, utóbbi körül azonban jóval nagyobb a bizonytalanság. A film producere, Judd Apatow azt nyilatkozta, hogy csak akkor látja értelmét a dolognak, ha valami igazán jót tudnak összehozni. A forgatókönyv megírására új embert kell találniuk, mert sem Kristen Wiig - aki egyébként az egyik főszerepet is játszotta - sem pedig a másik író Annie Mumolo nem mutat érdeklődést a folytatással kapcsolatban. Benne lenne azonban a második menetben Melissa McCarthy, aki Wiig mellett szintén erős pontja volt az első darabnak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei