2012. február 16.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Transformers 4. - Michael Bay marad, a főszereplők mennek

Michael Bay továbbra is kitart a Transformers-sorozat mellett, úgy tűnik azonban, hogy a szuperprodukció főszereplői teljesen lecserélődnek majd. Josh Duhamel nyilatkozata szerint a negyedik részben az eredeti gárda tagjai közül senki nem tér vissza.

Mint Lennox kapitány megformálója elárulta, sem ő maga, sem korábbi kollégái nem vesznek részt a legújabb Transformers munkálataiban. A színész úgy tudja, Shia LaBoeuf biztosan nem szerepel majd, Tyrese Gibson és Rosie Huntington-Whiteley esetében pedig nem tartja valószínűnek. A Paramount Pictures tegnapelőtt jelentette be hivatalosan, hogy Michael Bay elvállalta a negyedik robotos akció rendezését, sőt, összesen két újabb filmre szerződött a stúdióval, melyeknek azután lát neki, hogy befejezte a Pain and Gain forgatását.

Lorenzo di Bonaventura producer további újdonságokat is közölt a 2014 nyarán bemutatandó művel kapcsolatban: "Egy hibrid lesz. Nem vagyok bevonva A csodálatos pókember-be, de úgy látom, ők újrakezdik az egész történetet. Mi nem. Ez egyfajta evolúció lesz. Van benne folytonosság, de egy csomó új szereplő is helyt kap benne." A producer biztosított arról, hogy Optimus fővezér és Űrdongó nem marad ki a sztoriból, amelynek forgatókönyvírója még nem ismert.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei