2012. május 13.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Chloe Grace Moretz és Julianne Moore az új Carrie-film főszerepeiben

Újabb feldolgozás készül Stephen King világhírű regényéből, a Carrie-ből, ezúttal A fiúk nem sírnak rendezője, Kimberly Peirce nyúl az anyja zsarnokságától szenvedő, pusztító képességekkel megáldott tinédzser történetéhez. A címszereplő A leleményes Hugo-ból ismert Chloë Grace Moretz lesz, az őrült szülőt Julianne Moore alakítja majd.

Régen hallatott magáról az 1999-ben két színészi Oscarra nominált - Hilary Swank első szobrát eredményező - A fiúk nem sírnak rendezője, Kimberly Peirce, most azonban olyan projektbe kezdett, amelyben benne van a nagy siker - egyben bukás - lehetősége. Stephen King Carrie című könyvét már nem egyszer adaptálták mozivászonra, a próbálkozások közül azonban máig csak az 1976-os - Sissy Spacek és Piper Laurie Oscar-díjra jelölt játékával fémjelzett - verzió maradt emlékezetes.

A frusztrált és megalázott tizenéves lány szerepét most A leleményes Hugo fiatal sztárja, Chloë Grace Moretz öltheti magára, a vallási fanatikus anya megformálása pedig a négyszeres Oscar-jelölt Julianne Moore feladata lesz. A stábhoz csatlakozik A három testőr 2011-es filmváltozatában feltűnt Gabriella Wilde is, aki Amy Irwing egykori figuráját, Sue Snell-t játszhatja el. A bemutatót 2013-ra tervezik.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei