2012. május 21.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Robert Downey Jr. ötvenmillió dollárt vitt haza a Bosszúállókért

Hihetetlen összeget, ötvenmillió dollárt tehetett zsebre Robert Downey Jr. egyetlen filmért: a színész a már nálunk is vetített Bosszúállók című mozival keresett ilyen sokat, ugyanis külön megállapodást kötött a készítő Marvel Filmstúdióval, így a gázsiján felül egyéb bónuszokat is bezsebelhet.

A Bosszúállók minden szuperhős-rajongó álma - ebben a fantasztikus akciófilmben ugyanis koncentrálódik a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor, valamint az Amerika Kapitány, így aki ezeket a filmeket szerette, egészen bizonyosan le lesz nyűgözve a Bosszúállóktól is, amit egyébként az élmény fokozása érdekében 3D-ben is meg lehet tekinteni a hazai mozikban. A film hihetetlen bevételt produkált premierje óta, Joss Whedon rendező és forgatókönyvíró valamit nagyon eltalált, a Bosszúállók ugyanis valódi kasszasiker lett. Nem csoda hát, ha a színészek gázsijának tekintetében is hihetetlen összegek kerültek napvilágra.


A Bosszúállók szupercsapata


A listát Robert Downey Jr. keresete vezeti, aki ezzel a filmmel ötvenmillió dollárnál is többet zsebelt be - ez az összeg egyébként jóval magasabb, mint amit kollégái vihettek haza, ők azonban nem zúgolódnak emiatt. Minden szereplő örömmel gondol vissza a forgatás időszakára, és azt mondják, Robert Downey Jr. nélkül nem lett volna ilyen siker a Bosszúállók. A Vasembert megformáló Downey Jr. állítólag példásan viselkedett a forgatás alatt, és a stáb nagyon összekovácsolódott. A többi főszereplő - Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Amerika kapitány), Jeremy Renner (Sólyomszem) és Mark Ruffalo (Hulk) egyébként 2-3 millió dollár körüli összeget kaptak a Bosszúállókért, Samuel L. Jackson és Scarlett Johansson, a Fekete Özvegy pedig 4 millió dollár körüli összeget keresett.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei