2012. július 19.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Johnny Depp, Edward Norton és Jude Law is Budapestre jöhet forgatni

A filmrajongókat megbizsergető hír kapott szárnyra, mely szerint Wes Anderson Budapesten forgathatja legújabb filmjét. A hír onnan ered, hogy kiderült a film címe: The Grand Budapest Hotel - így többen már tudni vélik, hogy az alkotást csakis a magyar fővárosban forgathatják.

Ez azonban még egyáltalán nem biztos, bár a rendező, Wes Anderson annyit már elárult, hogy Európában forgat majd, és azt is megsúgta, hogy valószínűleg a döntésben az segít majd, hogy hol kaphatják a legmagasabb adókedvezményt. Többen ezt is biztató hírnek tartják, hiszen Magyarországon kifejezetten kevés pénzből is lehet filmet készíteni. Ebben az esetben hihetetlen mennyiségű világsztár lepi majd el Budapestet, hiszen amellett, hogy a film főszerepében Johnny Deppet láthatjuk majd, olyan nevek merültek még fel, mint Edward Norton, Jude Law, Jeff Goldblum, Owen Wilson, Adrien Brody, Bill Murray, Willem Dafoe és Angela Lansbury. Amennyiben ezek a sztárok mind Budapestre érkeznek, úgy a filmrajongóknak lesz okuk a boldogságra bőven.


Johnny Depp - Elképzelhető, hogy Budapestre jön a sztár

Jelen pillanatban Bruce Willis filmjének forgatása zajlik Budapesten immáron hónapok óta, a Die Hard 5. részét veszik fel a magyar fővárosban, ami számtalan útlezárással, eltereléssel és ehhez hasonlókkal jár, azonban a budapestiek mintha türelmesebbek lennének a szokásosnál - valahogy mindenkit büszkeséggel tölt el, hogy Budapest utcáit láthatjuk majd viszont a nagysikerű Die Hard sorozat következő részében - még ha orosz utcatáblákkal is, hiszen a történet szerint Moszkvában zajlanak az események.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei