2012. november 6.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nicolas Cage mégsem csatlakozik A feláldozhatók gárdájához

Folytatódik a The Expendables - A feláldozhatók-sorozat, amelynek már a második részében is sikerült növelni a résztvevő akciólegendák számát. A napokban felröppent a pletyka, miszerint Nicolas Cage is csatlakozik a csapathoz, ezt azonban Sylvester Stallone, a széria atyja cáfolta.

Sylvester Stallone egy spanyol sajtóeseményen beszélt The Expendables - A feláldozhatók legújabb folytatásáról, aminek során elmondta, hogy el tudná képzelni a moziban Nicolas Cage-t, és szívesen megnyerné Harrison Fordot, Wesley Snipest és - az első részben már szerepet vállaló - Mickey Rourke-ot is. A kijelentéseket azonban több online hírforrás is tévesen tálalta, miután a Facebookon elterjedt, hogy Cage már biztosan fellép a harmadik részben.

A rettenthetetlen zsoldosok Sylvester Stallone által életre hívott története a régi vágású akciómozik hagyományát követte, amivel számos nézőben sikerrel ébresztette fel a nosztalgia érzését. Az első menetben Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts és Mickey Rourke mellett kisebb szerepben feltűnt Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger is, jelentős sikert eredményezve. A folytatás fényét Jean-Claude Van Damme és Chuck Norris növelte, és a harmadik epizódban a készítők minden bizonnyal szívesen rátennének még egy lapáttal. Az új szereplők kilétét tekintve azonban még semmi sem biztos, marad a találgatás.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei