2012. december 19.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Angelina Jolie adaptálja Laura Hillenbrand Rendíthetetlen című könyvét

A Vér és méz földjén után újra rendezésre vállalkozik Angelina Jolie. A színésznő ezúttal Laura Hillenbrand hazánkban is megjelent könyvét, a Rendíthetetlent adaptálja vászonra. A történet hőse egy fiatal olimpikon, Louis Zamperini, aki a második világháború során japán hadifogságba kerül.

Louis Zamperini ma is élő személy, aki gyermekkorában gyakran bajba keveredett, ezért bátyja a sport segítségével igyekezett őt jó útra téríteni. Így kezdett futni, olyan eredményesen, hogy 1936-ban, mindössze tizenkilenc évesen bekerült az Egyesült Államok olimpiai csapatába, és részt vehetett a berlini megmérettetésen. Zamperinit 1941-ben besorozták, majd hadnaggyá nevezték ki. Egy bevetés során gépe az óceánba zuhant, amit két társával együtt élt túl. Negyvenhét napi sodródás után fogták el a japánok.

Az ő kalandos életét dolgozta fel Laura Hillenbrand Rendíthetetlen című regénye, amely nagy hatással volt a már filmrendezőként is ismert Angelina Jolie-ra. A forgatókönyvet A nyomorultak új musicalváltozatát is jegyző William Nicholson írta meg, a főszereplő kiválasztását valószínűleg nagy érdeklődés kíséri majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei