2013. január 22.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Quentin Tarantino új filmje, a Django elszabadul hihetetlen siker

Quentin Tarantino legújabb filmje, a Django elszabadul minden jel szerint a rendező eddigi legsikeresebb alkotása - legalábbis ami a mozis bevételeket illeti. Az egyedi megvilágítású rabszolgatörténet nem csak Amerikában ért el elképesztő nézettséget, immáron a magyar mozikban is hódít.

A különleges, tarantinoi humorral fűszerezett akciófilm tarol, amióta csak a közönség elé került. Az amerikai bemutatót követően a Django elszabadult most már ötvennégy ország 6235 mozijában is vetítik, nem kevesebb sikerrel, mint a tengerentúlon. Azt pedig, hogy mennyire népszerű az új Tarantino-mozi, a számok is jól mutatják: az említett ötvennégy országban a film bevételei már most harminc százalékkal magasabbak, mint a rendező előző alkotásánál, a Becstelen Brigantyk esetében. Magyarországon pedig még ennél is sokkal nagyobb sikereket aratott a Django: az első hétvégéjén negyvenhat százalékkal volt magasabb a nézettsége, mint a Brigantyk-nak. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy egyetlen hétvége alatt közel ötvenezer néző ült be a moziba, hogy lássa Quentin Tarantino legújabb őrületét.

A Django elszabadul egy véres, akciódús, humoros, ámbár egyúttal romantikus történet is, melynek főszerepeiben olyan nevek brillíroznak, mint Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson. Bár úgy tűnik, a filmnek nincs szüksége különösebb ajánlásra, hiszen a rendező neve önmagában elegendő ahhoz, hogy tömegek üljenek be rá a moziba, mégis, aki kedveli Tarantino összetéveszthetetlen stílusát, fanyar humorát, és végletesen véres jeleneteit, annak a Django elszabadul kötelező darab.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei