2013. február 7.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Két spinoff is készül az új Star Wars-trilógiához

A tervek szerint hat éven belül elkészülő új Star Wars-trilógiához kapcsolódó filmeket forgat Lawrence Kasdan és Simon Kinberg - adta hírül a The Hollywood Reporter. A két különálló alkotás spinoffként szolgál majd a Disney által gyártott mozikhoz.

A három vadonatúj Star Wars-film Lawrence Kasdan és Simon Kinberg projektjétől függetlenül megvalósul, spinoff-ok pedig éppen ezen trilógiában feltűnő karakterek köré épülnek majd. Kasdan nevét többek között Az alkalmi turista, a Francia csók és az Álomcsapda rendezőjeként jegyezhette meg a közönség, de ő írta A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér forgatókönyvét is. Kinberg egyebek mellett a 2009-es Sherlock Holmes szkriptjének létrehozásában vett részt.

Korábban már bejelentették, hogy Michael Arndt, A család kicsi kincse Oscar-díjas forgatókönyvírója felel majd a 2015-ben várható, első Disney égisze alatt megvalósuló mozi, a Star Wars: Episode VII történetéért, a rendező pedig J.J. Abrams lesz, aki többek között az új Star Trek-filmek és a Lost című sorozat atyja.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei