2013. április 26.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

James Franco veheti át Jude Law szerepét az új Werner Herzog-filmben

Mégsem szerepel Jude Law Werner Herzog legújabb, Queen of the Desert (A sivatag királynője) című filmjében, amely Gertrude Bell angol régész, író és diplomata életéről szól, Naomi Wattsszal a főszerepben. A hírek szerint James Franco válthatja a projektet elhagyó sztárt.

Werner Herzog, a Nosferatu, az éjszaka fantomja című horror, valamint a Kis Dieter repülni akar és A grizzlyember című dokumentumfilmek rendezője legközelebb Gertrude Bell íróról forgat, aki régészként is hírnevet szerzett, és számos beszámolót publikált az arab világban tett utazásairól. Az asszony az I. világháború idején brit titkosszolgálatnak is dolgozott, és kulcsszerepe volt az Oszmán Birodalom lebontásában, valamint Irak későbbi megalapításában.

Bell jó barátságot ápolt kollégájával, T.E. Lawrence-szel, akiről 1962-ben, Peter O' Toole főszereplésével készült klasszikus, Arábiai Lawrence címmel. Őt Robert Pattinson kelti majd életre az új alkotásban, amelynek címszereplője Naomi Watts lesz. A Queen of the Desertben játszott volna Jude Law is, de egyeztetési gondok miatt kiszállt, megakasztva a produkciót, amelyet márciusban kezdtek volna forgatni. A Deadline információi szerint az így megüresedett hely átvételére James Franco esélyes, de részvétele még nem biztos. Francót a hazai nézők mostanában az Óz, a hatalmas varázslójaként láthatják.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei