2013. július 23.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mégsem játssza el Freddie Mercury szerepét Sacha Baron Cohen

A Queen tagjaival kialakult kreatív nézetkülönbségek miatt kiszáll a Freddie Mercury életéről szóló produkcióból Sacha Baron Cohen. A Borat, a Brüno és A diktátor című filmekből ismert angol komikus korábban igen lelkesen készült a fiatalon elhunyt frontember szerepére, amelynek kedvéért még énekórákat is vett.

A Deadline információi szerint Sacha Baron Cohen, akinek szereplése egészen eddig biztosnak tűnt, egy bátor, korhatáros alkotást szeretett volna kihozni Freddie Mercury történetéből, míg a Queen-tagok egy óvatosabb, szülői felügyelettel megtekinthető verziót képzeltek el. Mivel utóbbiaknak komolyabb befolyása van a filmre, mint a leendő főszereplőnek, végül Cohen úgy döntött, távozik. A zenekar egyébként korábban már visszautasította a színész által javasolt írót és két rendezőt is.

A mozi producerei között van Graham King, Tim Headington, Robert De Niro és Jane Rosenthal is, a forgatást a tervek szerint még 2013-ban megkezdenék. Néhány hónapja Blake Lively neve is felvetődött a készülő művel kapcsolatban, aki Mary Austin - Mercury egykori szerelme - szerepére esélyes.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei