2013. augusztus 14.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kihirdették a SpongyaBob rövidfilmes verseny győzteseit

A napokban született meg a Nickelodeon első SpongyaBob Kockanadrág rövidfilmes versenyének eredménye. A májusban meghirdetett pályázatra a figurához kapcsolódó, annak pozitív hozzáállását tükröző alkotásokkal lehetett jelentkezni. A közel 70 országból érkezett 1000 mű közül a nézői szavazatok és a szakmai zsűri véleménye alapján választották ki a legjobbakat.

A megmérettetésen részt vevő videók között voltak élőszereplős, animációs és stop motion filmek is. A dél-afrikai Finally Home (Végre otthon) a 18 éven felüliek, az amerikai The Krabby Commercial (A Rozsdás reklám) a 18 éven aluliak kategóriájában lett az első. A Finally Home-ban egy SpongyaBob-rajongó lány találja meg álmai otthonát, egy hatalmas ananászt, a The Krabby Commercialben - amely a másik győztessel ellentétben animációs alkotás - SpongyaBob és barátai reklámot forgatnak a Rozsdás Rákollóról.

A nyertesek 2500 dollár készpénzt kaptak, valamint egy négyszemélyes utazást a kaliforniai Universal Studios-ban szeptember 7-8-án megrendezendő eseményre, amelyen a vidám karakter áll majd a középpontban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei