2013. szeptember 12.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Filmalap támogatja Mátyássy Áron Víkend című pszichothrillerét

A Magyar Nemzeti Filmalap 280 millió forinttal támogatja Mátyássy Áron Víkend címmel készülő filmjét, amelynek forgatása októberben kezdődik Erdélyben, majd magyarországi helyszíneken folytatódik. A filmet a tervek szerint jövő ősszel mutatják be.

A Filmalap közleményéből kiderül: Gál Péter, Tóth Csaba és Mátyássy Áron közösen írta meg a forgatókönyvet a tragikusan végződő hétvégi vadászatról, amelynek résztvevői harmincas éveikben járó budapesti üzletemberek. A pszichothriller a titkos játszmák és szövevényes hazugságok világába vezeti be a nézőt.

Mátyássy Áron rendezői vizsgafilmjével, az Utolsó időkkel mutatkozott be a szakmának, elnyerve a Magyar Filmszemle fődíját 2009-ben.Ő jegyzi a Magyar Televízió Átok című sorozatát és a Berosált a rezesbanda című ifjúsági tévéfilmet is.

A 450 millió forintos összköltségvetésű Víkend producere Csortos Szabó Sándor és Pusztai Ferenc, operatőre Győri Márk (Átok, Varga Katalin balladája, A hetedik kör, Boldog új élet), vágója Gothár Márton lesz. A forgatókönyvet a Filmalap támogatásával fejlesztették az alkotók.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei