2013. december 29.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Marilyn Manson is játszik Quentin Dupieux új filmjében

Marilyn Manson is vállalt egy szerepet Quentin Dupieux francia író, rendező Wrong Cops című filmjében, amely egy csapat rossz magaviseletű rendőrről szól, akik egy valamelyikük által véletlenül lelőtt személy holttestétől igyekeznek megszabadulni.

A bizarr komédia szereplői között található Mark Burnham, Steve Little, Eric Wareheim, Arden Myrin, Eric Judor valamint a Twin Peaks-ből ismert Ray Wise és Grace Zabriskie. Quentin Dupieux a Collider magazinnak beszélt új rendezéséről, amelynek ötlete akkor jutott az eszébe, amikor Mark Burnham játékát figyelte korábbi, Gázos (Wrong) című alkotásában. Mivel úgy érezte, hogy a színész borzalmas rendőrfigurája egészen új világot hozott a filmbe, elhatározta, hogy azt egy önálló moziban is megörökíti.

Marilyn Manson maga jelentkezett a magyar címmel még nem rendelkező Wrong Cops egyik szerepére, mivel nagyon tetszett neki Dupieux korábbi filmje, a Rubber. Dupieux igen elégedett volt a rocker alakításával, és annyira megkedvelte őt, azóta már egy újabb - egyelőre titkos - projektbe is bevonta. Manson korábban olyan filmekben tűnt fel, mint a Kemény dió, az Útvesztőben, a Party szörnyek és a Rajzás.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei