2007. október 25.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Lego határok nélkül

Kicsi emberek kicsi kertben ülnek a kicsi házuk előtt, kicsi autójuk a kicsi garázsban parkol, s míg a kicsi feleségek ebédet készítenek a kicsi konyhában, a kicsi család odakint élvezi az év utolsó szép hétvégéjét. Ki ne épített volna Lego-világot magának, amikor gyerek volt, és ki ne talált volna ki száz és száz történetet az apró figuráknak?

A Lego-ra több korosztály gondol nosztalgiával, és valószínűleg még fog számos elkövetkező generáció is. Idén ünnepli 75. születésnapját a kreatív játék, ebből az alkalomból az évtized legnagyobb Lego-kiállítása tekinthető meg négy napig a Sugár Üzletközpont rendezvénytermében, melyre kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várnak.
Az 1000m²-nyi területet betöltő nagyszabású kiállítás egészen a hetvenes évekig nyúlik vissza, és igyekszik bemutatni a Lego-játékok történetét, valamint azt a fejlődést, melyen keresztülmentek, egészen napjainkig. Természetesen lehetőség nyílik arra, hogy a gyerekek elmerüljenek a Lego varázslatos világában, emellett pedig lesz a témához kapcsolódó filmvetítés is.
Talán érdemes időt szakítani rá, és a hétvégén ellátogatni a Sugárba, vagy fogalmazzunk úgy: visszatérni kicsit gyermekkorunk kedves emlékeihez. Hiszen csak egy ugrás.

*

Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont (Örs vezér tere)
Időpont: 2007. október 25-28.
Jegy: A rendezvényre a belépés ingyenes.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei