2007. december 3.Pohner Anikó
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ringassuk egymást a Müpa-ban!

"Az anya nem csak testét adja gyermekének, lelkét is a magáéból építi fel" - Kodály Zoltán
Boldogan csillogó szempárokkal, az énekek, mondókák ütemére totyogó kisemberekkel és nem kevésbé felszabadult szülőkkel, nagyszülőkkel találkozhatunk a dr. Gállné Gróh Ilona által létrehozott "Ringató országos hálózat" foglalkozásain, mely a Kodályi elvek alapján működő kisgyermekkori zenei nevelés népszerűsítését tűzte zászlajára.A szinte "nullától" három éves korig ajánlott foglalkozások szeretetteljes, családias légköre a kicsiknek a dalok, mondókák szeretetén és az ebből adódó széles irányú készségfejlesztésen túl egy igazi szívet-lelket melengető közös élménnyel ajándékozza meg a babákat és kísérőiket egyaránt.

A Művészetek Palotájának Kék termében (Budapest, Komor Marcell u. 1.) tartandó ingyenes foglalkozásokra december 5-én, 10.30-tól 11.15-ig kerül sor.

A 15 fős létszámú (15 fő mama + gyermekek) csoportokba az 1/555-3232-es számon vagy az olasz.reka@mupa.hu e-mail címen lehet előzetesen bejelentkezni.

A "Ringató országos hálózat" munkájáról, magáról a módszerről, illetve a jövőben tervezett foglalkozások helyszíneiről (országszerte immáron több mint hatvan településen!) és időpontjairól bővebben a www.ringato.hu oldalon olvashatnak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei