2008. január 2.Pohner Anikó
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Újra nyit a Cifra Palota - Interaktív tanulás Müpa-módra

Egészen biztosan maradandóbb tudásra tehetünk szert úgy, ha az információk megszerzése valódi élményekkel párosul: együtt játszva, tevékenykedve, úgymond "testközelből" ki is próbálhatjuk a hallottakat, tanultakat.

A Művészetek Palotájának ingyenes, vasárnapi programsorozata, a "Cifra Palota" egy igazán élvezetes alternatívát nyújt a tankönyvek fölött görnyedő, kedvetlen gyerekeknek és vállalkozó szellemű szüleiknek egyaránt.
A hivatalosan "Interaktív programok tanulni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek" elnevezésű foglalkozások az éppen aktuális ünnepek, évfordulók, világnapok köré szerveződnek, s azokat szórakoztató formában: ügyességi és készségfejlesztő játékokkal, szellemi vetélkedőkkel próbálják minél élvezetesebben bemutatni, ismertetni.
A rendezvényeken természetesen nem unatkoznak a kézművesség különféle ágai (például: az agyagozás, gyöngyfűzés, szövés, és nemezelés) vagy éppen a színpadi előadások (színjátszás, bábozás, néptánc) iránt érdeklődők sem, sőt, a szerteágazó programok sorába 2007 szeptembere óta minden hónap utolsó vasárnapján egy-egy hazai térség, illetőleg város kultúrájával is megismerkedhetünk a "Hetedhét ország" programsorozaton belül.

Akinek ezek után még marad energiája, az együtt zenélhet vagy akár táncra is perdülhet a helyszínen fellépő művészekkel.

A Cifra Palota kinyitja ajtaját minden okosodni vágyó kicsi és nagy előtt - tessék bátran belépni rajta!

*
Helyszín: Művészetek Palotája, Budapest, Komor Marcell u. 1.
Üvegterem, Előcsarnok, Könyvesbolt előtti tér
Időpontok: 2008. január 6-tól kezdődően minden vasárnap, 10 órától 15 óráig
Házigazda: Várkonyi Attila (DJ Dominique)
A belépés díjtalan!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei