2008. május 28.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Gyerek Sziget - hat hétvégén át ingyenes programok a kicsiknek

A Szigetre járást nem lehet elég korán elkezdeni... Persze ezúttal kicsit másról van szó, a Sziget Fesztivál legkisebb testvéréről, a Gyerek Szigetről, mely május 31-től július 6-ig várja hétvégenként a családokat, de elsősorban az apróságokat.

Több helyszínen, számtalan izgalmas programmal készülnek a szervezők idén is, hogy nagyszerű kikapcsolódást nyújtsanak gyermekeink számára. Amire számítani lehet: játék, móka, vidámság minden mennyiségben, kézműves foglalkozások, állatsimogató, ügyességi és kreatív játékok, és még sorolhatnánk.

2002 óta rengeteget fejlődött, színesedett és bővült a Gyerek Sziget, de a cél ugyanaz maradt: hogy a gyerekek felhőtlenül jól érezzék magukat, ismerkedjenek egymással és az őket körülvevő világgal. Tavaly többek között bábelőadások, Természetbarát sátor, íjászat, arcfestés, ugrálóvárak és drámajáték sátor nyújtott lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a kedvére való időtöltést, a legkisebbektől a nagyobbacskákig, s idén sem lesz ez másképp. Mesepark, Társasvár, vidámpark, kaszkadőr lovasbemutató, KRESZ-Park, Vándor vurstli, Ability Park - és ez csak néhány azon remek programok közül, melyek már biztosan lesznek a Gyerek Szigeten.

Természetesen a szervezők a biztonságról sem felejtettek el gondoskodni, így már három éve bevezették a karszalagokat a gyerekek számára, melyre a szülők ráírhatják csemetéjük nevét, illetve a telefonszámukat, így ha netán szem elől veszítenék, könnyedén egymásra találhatnak. Ami a Sziget megközelítését illeti, várhatóan idén is lehetőség lesz erre hajóval, ami már önmagában remek szórakozás a gyerekek számára. Természetesen egyéb módokon is el lehet jutni a helyszínre, például biciklivel, vagy tömegközlekedéssel, de azt nem javasolják, hogy autóval érkezzünk, mert kevés parkolóhely van a környéken.

Bővebb információért és a részletes programért látogassák meg a Gyerek Sziget honlapját, melyen a korábbi évek rendezvényeiről is olvashatnak, és megnézhetik az ott készült fotókat. Aki még nem volt, annak mindenképp érdemes elvinni gyerekeit a Hajógyári Szigetre, aki pedig már volt, annak úgysem kell biztatás, hiszen tudja, hogy nem kell ennél jobb program a családnak egy nyári hétvégére.

*


Gyerek Sziget
Helyszín: Hajógyári Sziget
Időpont: 2008. május 31-től július 6-ig minden hétvégén
A rendezvény honlapja: www.sziget.hu/gyereksziget
A rendezvény látogatása ingyenes.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei