2008. július 24.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

I. Győri Gyerkőcfesztivál - Anya, mikor esik Győrben piros hó?

Egy mosolyért cserébe minden programon ingyenesen vehetnek részt az apróságok az I. Győri Gyerkőcfesztiválon: csupán egy mosolygós fotót kell magukkal vinniük, és cserébe átvehetik a karszalagjukat. Az összegyűlt képekből a tervek szerint a Fesztivál alatt elkészítik a Világ Legnagyobb Mosolyalbumát.

Augusztus első három napján Győrött igazi mesevilág várja a legkisebbeket, és a kicsivel nagyobbakat: több helyszínen számtalan érdekes, izgalmas programot szerveznek, lesz Olimpiai falu is, ahol csokiváltóban, fagyifutásban, és egyéb nyalánkságokban mérhetik össze tudásukat a kis bajnokok. A Bütykölőben a Katár Egyesület kézműveseivel ügyeskedhetnek a gyerekek, lesz üvegfestés, megismerkedhetnek a szövés és a fonás rejtelmeivel, és még a nemezelés mesterségébe is betekinthetnek.

A Rába kettős híd Szivárványhíddá alakul, és ezen a helyszínen kizárólag az apróságok játszhatnak majd, felnőttek nélkül, a Meseszigeten pedig bábelőadások, így például Vitéz László szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. A Sütigyárban finom pitét és csokitortát süthetnek, a Vízvarázslat helyszínén a Duna köveiből készíthetnek ékszereket, a Szörpök utcájában pedig egyedül, önállóan válogathatnak a portékák között a kisemberek.

Aki az Óriások Földjére lép, hatalmas csúszdákkal, mászófallal, és egy valódi repülőszőnyeggel találkozhat, a Furfangosok Földjén pedig logikai játékokkal küzdhet meg. Természetesen a legkisebbekről sem feledkeztek meg a szervezők, ők a Bababeach-en játszhatnak és hempereghetnek, a Tappancs Játszóház gondjaira bízva.

Szombaton és vasárnap délután 4 órakor, bármilyen hihetetlen, az égből piros hó hull majd, s akik a legtöbbet összegyűjtik a különleges pelyhekből, értékes ajándékokat nyerhetnek. Mindemellett természetesen még rengeteg program várható, ezekről részletesen tájékozódhatnak a Fesztivál honlapján.

***


Helyszín: Győr
Időpont: 2008. augusztus 1-3.
Bővebb infó: www.gyerkoc.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Székelyné 2008-07-25 16:19:45
Lesz-e szereplési lehetőség két 12-13 éves lány részére : saját dal-szöveg előadása-könnyűzene;esetleg gyerekfilm bemutatására?Versenytől a szimpla szereplésig-véleményezés esetleg ötlet hol-hogyan lehet ilyen műfajokban gyerekpályázatokon részt venni-bármi utmutatás a jövőre-jól fogna-környezetünkben az a vélemény,hogy segíteni kellene a tehetségüket.De hogyan?!
Előre is köszönöm!
nem
regisztrált
Flekács Balázs anyuka 2008-07-25 11:53:59
Nagyon örülök ennek mert nagyon néhez jó helyet találni gyerekeknek ammi nem keül semmibe csak egy mosolyra mikor a gyermek örül neki. Én mint 3 gyermek Édesanya ebből már 2 nagy az legkisebb gyermek 5 éves Balázs őrül mindenekammi jó neki. önveledten játchason mert gyereknek övek a világ. Mi bisztosan ott lészünk. Balázs és anyukája. Nagyon várjük már.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei