2008. augusztus 22.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

NeBusz 2008 - III. Nemzetközi Báb- és Utcaszínházi Fesztivál

Immáron harmadszor kerül megrendezésre a Millenárison a Nemzetközi Báb- és Utcaszínházi Fesztivál (NEBUSZ). Három napon át szórakozhatnak felhőtlenül kicsik és nagyok, ráadásul idén a Reneszánsz Év alkalmából 15-16. századi előadások is szerepelnek a programban.

Augusztus 22-én a megnyitón fellép a Langaléta Garabonciás, Betyárvirtus című gólyalábas bemutatójával, de felbukkan Vitéz László is, hogy köszöntse "Pajtikáit", este pedig a Tűzmadarak, Magyarország legismertebb tűztánc-formációja lép színpadra.

Augusztus 23-án az Apró csodák kicsiny kertjében a gyerekek kipróbálhatják a marionett bábokat, az ujjbábokat, és az ötujjas bábokat, de megismerkedhetnek a fakanál bábokkal, a szalma-, és rongybábúkkal is. Mindemellett zsonglőrködni is lesz lehetőség, bárki kipróbálhatja magát a Magyar Zsonglőregyesület Játszóházában. Délután színpadra lép Vándor Lóci és vendégei, hogy gyermekdalokkal és marionett bábokkal szórakoztassák a nagyérdeműt.

Vasárnap, augusztus 24-én délelőtt Naria Inri Magaria sétáló figurái keltenek majd feltűnést, déltől 4 óráig pedig a Bóbita színpadáról megismert mesék szereplőivel találkozhatnak és játszhatnak a gyerekek a Kalandjáték Meseországban című programon. Akinek kedve tartja, délután vidám zenés sétát tehet a Parkban a Brass in the five és Méhecs Csaba vezetésével, este pedig ismét Naria Inri Magaria szórakoztatja a közönséget.

***


Helyszín: Budapest, Millenáris Park
Időpont: 2008. augusztus 22., 23., 24.
Jegyárak:
Péntek:
Felnőtt 800 Ft
Gyerek (14 évig) 500 Ft
Családi 2000 Ft
Szombat-vasárnap:
Felnőtt 1000 Ft
Gyerek 700 Ft
Családi 2500 Ft
Részletes program: www.millenaris.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei