2010. október 19.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Zöld Ifjú Penge - kreatív alkotói verseny

2011. január 29-én ismét megrendezésre kerül a Reklámzabálók Éjszakája, ezúttal új helyszínen, a Millenárison. A Reklámzabálók idei vezértémájához kapcsolódóan verseny is indul: a környezettudatosság, fenntarthatóság témakörében reklám- és rövidfilmekkel, valamint poszterekkel és plakátokkal pályázhatnak a fiatalok.

Idén immár több éves hagyományt folytatva az Adeaters Média Kft. és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) meghirdette a Zöld Ifjú Penge Pályázatot, hogy a 16-30 éves korosztály megmutathassa szerintük milyen az igényes és jó reklám. A pályázat témája az "Öko-e vagy?" kérdésre adandó válasz, azaz a környezettudatosság eszméjének és a fenntartható fejlődés fontosságának népszerűsítése. Az alkotásoknak törekednie kell a hazai környezet- és természetvédelem népszerűsítésére, elsősorban mások gondolkodásmódjának megváltoztatására és figyelemfelkeltésre

A pályamunkák offline és online felületre egyaránt készülhetnek. A kész alkotások leadása és a nevezés határideje: 2011. január 07. Az egyéni indulókon túl maximum ötfős csapatok is indulhatnak. A beérkező pályaműveket jeles hazai filmes és marketinges szakemberekből álló zsűri értékeli majd, melynek elnöke Sas István, népszerű reklámfilm rendező és reklámpszichológus lesz. A nevezés ingyenes. A pályázatról bővebb információ a www.reklamzabalok.hu oldalon érhető el.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei