2010. november 26.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mikulás-mulatság a Gyermekvasúton - Különleges utazás a Mikulással

Ahogy azt a gyerekek és a szülők már megszokhatták, idén sem marad el a Mikulás a Gyermekvasúton. 2010. december 4-én és 5-én mikulásvonatok közlekednek majd, a gyerekek legnagyobb örömére. A programon csak előre megváltott jegyekkel lehet résztvenni.

Nem csak a Mikulás, hanem hűséges segítői, a krampuszok is sok szeretettel várják a gyerekeket és szüleiket december első hétvégéjén a Gyermekvasúton. A Mikulásvonatokon sok csoda várja a kicsiket, együtt utazhatnak és beszélgethetnek a Mikulással, játszhatnak és énekelhetnek a csintalan krampuszokkal, és még ajándékot is kapnak, méghozzá egy hagyományos, édességekből és gyümölcsből összeállított mikuláscsomagot.

Amíg a családok a vonatok indulására várnak, Hűvösvölgy állomáson számos program várja a gyerekeket, lesz zene, tánc, és játék minden mennyiségben, ráadásul az egyik Hupikék törpike is részt vesz majd a mókában.

A Mikulásvonatkora előre váltott jegyek érvényesek, amelyeket a Broadway Jegyirodában vásárolhatnak meg az érdeklődők, 14 éves kor alatt 1200 Ft-ért, 14 év fölött pedig 1500 Ft-ba kerülnek a jegyek.

Mikulásvonatok indulása:

Hűvösvölgyből indulás: 8:30, 10:45, 13:20
Széchenyi hegyről indulás: 9:35, 12:15, 14:35

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei