2010. december 14.Koós-Lukács Tímea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Sportkarácsony az iszapkárosult családok gyermekei részére

2010. december 15-én, a Csabai Edvin és Kozmann György nevével fémjelzett Starline Tehetséggondozó és Sportrendezvény-szervező Iroda, a Nagy Sportágválasztó szervezőivel közösen, az Ajkai Sportcsarnokban rendezi meg az immár hagyományosnak mondható Sportkarácsonyt, idén a vörösiszap-katasztrófában károsult családok gyermekei részére.

A világbajnokaink által életre hívott kezdeményezés, tavaly a budapesti Körcsarnokban került megrendezésre, ahol a szervezők nevelőotthonban élő gyermekeknek szereztek egy felejthetetlen élményt. Az idei helyszín-, és célközönség választást, a Bajnokok csapatának jótékonysági futása inspirálta, melyen olimpiai, és világbajnok sportolóink a vörösiszap-katasztrófa károsultak részére, több millió forint értékben gyűjtöttek össze pénz-, és termékadományt.

A váltó tagjai mellett további nagyszerű sportolók is jelen lesznek, hogy sportélményben gazdag programmal ajándékozzák meg a gyermekeket.

A Bajnokok csapatából jelen lesznek: Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus), Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus), Boronkay Péter (világ és Európa-bajnok paratriatlonista), Lindenmayer János (ironman), Ipacs Endre (vb bronzérmes kenus), Hüttner Csaba (világ- és Európa-bajnok kenus), Horváth Csaba (olimpiai és világbajnok kenus), Németh Szabolcs (ifi világbajnok kenus).

További sportnagyságaink, akikkel a gyermekek együtt sportolhatnak: Mohamed Aida (Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes vívó, Devecser nagykövete), Wichmann Tamás (kilencszeres világbajnok kenus), Kiss Tamás (olimpiai bronzérmes kenus), Kiss Gergő (Európa-bajnok úszó) és Hadfi Dániel (Európa-bajnok judós).

A rendezvényen résztvevő 150 gyermek egy igazi mini sportágválasztó részese lehet, hiszen 11 sportág (asztalitenisz, gumiasztal, judo, kajak-kenu, karate, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, lövészet, röplabda, vívás) megismerésére és kipróbálására nyílik lehetőségük.

***


Sportkarácsony az iszapkárosult családok gyermekei részére
Időpont: 2010. december 15. (szerda), 14:00-18:00
Helyszín: Városi Sportcsarnok, 8400 Ajka, Sport u. 23.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei