2011. március 31.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

CseppSztár - Készülnek a versenyzők a selejtezőre

Hamarosan kezdetét veszi a CseppSztár Tehetségkutató verseny, a jelentkezők már a selejtezőre készülnek, melynek a Munkácsy Mihály Művelődési Ház ad otthont. A megmérettetésen összesen kilencven gyermek indul el, a jelentkezések az ország minden területéről szép számmal érkeztek.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a CseppSztár Tehetségkutató a hátrányos helyzetű, vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek kínál lehetőséget arra, hogy megmutassák tehetségüket. A kis versenyzők három kategóriában mérik majd össze tudásukat: énekelnek, táncolnak és hangszeres előadással versenyeznek. A selejtező zsűrijében három művész foglal helyet: Kántor Kata táncos-koreográfus, Szamosi Zsófia színésznő, illetve Meggyes Ádám zenész bírálják majd el az indulókat.

A selejtezőt egy elődöntő követi majd, ahová már csak a zsűri által tehetségesnek ítélt gyerekek jutnak tovább, és közelebb ahhoz az áhított célhoz, amit a CseppSztár kínál: ahhoz, hogy továbbtanulási lehetőséghez jussanak az általuk választott művészeti ágban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei