2011. május 27.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Győrkőcfesztivál 2011 - 4. alkalommal várják a gyerekeket Győrben

Idén is megrendezik a méltán népszerű Győrkőcfesztivált Győrben, amelyre immáron negyedik alkalommal látogathat ki az egész család. A Fesztivál július 1-3. között kerül megrendezésre, a három nap alatt tíz helyszínen közel ezer ingyenes program várja a gyerkőcöket és szüleiket.

Három teljes napra játszótérré változik Győr városa: az utcákat birtokba veszik a gyerekek,és megtöltik élettel, nevetéssel a negyedik Győrkőcfesztivál alkalmából. A programokra és a fesztiválra a belépés ingyenes, mindössze egy gyermeki mosolyra van szükség ahhoz, hogy karszalagot kapjanak az apróságok, és már kezdődhet is a móka. Ha mindez még nem volna elég, a fesztivállal megállapodott éttermekben ingyen ehetnek, a szállodákban ingyen szállhatnak meg a karszalagot viselő gyerekek, de a győri uszoda is nyitott kapukkal várja a kicsiket, és az Állatkertben is körülnézhetnek. A hazaúttal sem lesz gond, hiszen a MÁV járatain a gyerkőcök ingyen utazhatnak.

Az idei Győrkőcfesztivál 2011. július 1-3. között várja a kicsiket, elképzelhetetlenül sok izgalmas programmal, amelyeket részletesen itt lehet megtekinteni.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei