2011. május 28.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Cseppsztár 2011 - Szombaton rendezik a döntőt

Május 28-án, szombaton délután kerül megrendezésre a Cseppsztár elnevezésű gyermek-tehetségkutató verseny döntője, amelyen az elődöntőkön túljutott 15 hátrányos helyzetű, gyermekotthonban nevelkedő gyermek méri össze tudását. A küzdelem egy éves tanulási lehetőségért folyik.

Első alkalommal rendezték meg a Cseppsztár elnevezésű gyermek-tehetségkutatót idén, melynek célja, hogy lehetőséget biztosítson olyan tehetséges, ám nehéz körülmények között élő, nevelőotthonban felnövő gyerekek számára, akiknek egyébként nem volna módjuk élni a tehetségükkel. A Cseppsztár tehetségkutató győztese egy éves tanulási lehetőséget nyer azon a területen, amelyen tehetsége megmutatkozik. A versenyen három kategóriában bizonyíthattak a gyerekek: ezek az ének, a tánc és a hangszeres előadó művészet.

A döntőt, amelynek műsorvezetője Görög Zita lesz, május 28-án, szombaton 14 órától rendezik meg a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban. A zsűriben Fenyő Iván színész, Fehér Adrienn színész és énekesnő, Kántor Kata táncos és koreográfus, valamint LL Junior énekes foglalnak helyet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei