2011. június 6.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Telekom Gyerek Sziget 2011 - Tizedik alkalommal várja a gyerekeket

Idén nyáron tízedik alkalommal várja a gyermekeket és szüleiket a Telekom Gyerek Szigeta Hajógyári szigeten, ahol egy hónapon át minden hétvégén ingyenes programokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak. Még három hétvégén kalandozhatnak a gyerekek a szigeten, ahol kiélhetik kreativitásukat, játszhatnak és számos izgalmas eseményen vehetnek részt.

Valódi mesevilággá változik a Hajógyári sziget júniusban: a gyerekek birtokba veszik az egész szigetet, és az elkövetkező három hétvégén minden elképzelhető kalandot kipróbálnak a Telekom Gyerek Sziget szervezőinek jóvoltából. A programok között találunk koncerteket, délutánonként lesz Ki mit tud?, de a kicsik meghódíthatják a Telebolygót is, ahol a TeleManók kalauzolják majd el őket.

Természetesen a Gyerek Szigetről nem hiányozhatnak a bohócok sem, de lesz állatsimogató is, és a kreatív csöppségek kézműves foglalkozások keretében próbálhatják ki magukat a tűzzománcozás, az agyagozás és korongozás, a nemezelés, a mézeskalácssütés, illetve a papírmerítés területén. A Színes faluban három népcsoportot ismerhetnek meg a gyerekek: a kínai, a török és a nigériai sátrakban az adott nemzet játékaival, és ezeken keresztül kultúrájukkal találkozhatnak testközelből.

A visszatérő látogatók számára már jól megszokott a Vándor Vurstli megjelenése, de a szervezők a legkisebbekre is gondoltak, így a 0-3 éves kor közötti apróságokat Baba Játszóház várja.

Bőveb információ és részletes program: www.gyereksziget.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei