2011. június 19.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mutatványos nap a Nagyerdei Kultúrparkban

Kemény Henrik tiszteletére rendezik meg június 19-én a Mutatványosok Napját, amelyre ötödik alkalommal kerül sor Debrecenben, a Nagyerdei Kultúrparkban. Az egész családnak remek kikapcsolódást ígér a színes programkínálat, amelyek között lesznek bábelőadások, felvonulás és természetesen mutatványosok, délelőtt 11 és délután 17 óra között.

Vitéz László életre keltőjének tiszteletére rendezik meg a Mutatványosok Napját immáron ötödik alkalommal a Nagyerdei Kultúrparkban. Kemény Henrik Kossuth-díjas bábművész neve összeforrott a bábszínházzal, és természetesen az általa megálmodott figuráéval, Vitéz Lászlóéval. A Mutatványosok Napján minden a bábokról és mutatványosokról szól: 11 órakor kezdődik a program a felvonulással, amelyen színes forgatagot varázsolnak a MárkuSzínház társulatának tagjai, valamint Pályi János Bábszínháza és a Vojtina Bábszínház mutatványosai.

Déltől különféle bábelőadásokat láthatnak az érdeklődők, a gyerekeket egész nap bábkészítés várja, illetve közös játék a Vojtina Bábszínház mutatványosaival. A rendezvényen nyílik meg a Vitéz László és barátai című bábkiállítás, amelyet Kemény Henrik világhírű bábos hagyatékából állítottak össze.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei