2011. augusztus 4.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kölyökfesztivál 2011 a szentendrei Postás Strandon

A fesztiválozást nem lehet elég korán kezdeni: izgalmas programokat kínál a gyerekeknek augusztus 13-án és 14-én a Kölyökfesztivál, amelyet a szentendrei Postás Strandon rendeznek meg, idén első alkalommal. Játékok, koncertek, sportolási lehetőségek, és a hűs Duna - mi más kellhet még a kikapcsolódáshoz?

A Kölyökfesztiválra természetesen az egész családot várják a szervezők, akik mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek semmiben se szenvedjenek hiányt a fesztivál két napja alatt. Rengeteg meglepetésre, játékokra kell számítani, lesz például felfújható ugráló vár, csúszda, csocsóasztal, rodeó bika, szerencsekerék, szivacskilövő pálya, és játszóház is. A legkisebbeket meseelőadással szórakoztatják, lesz gyermek divatbemutató, és olyan fellépők várják a kicsiket, mint az Alma zenekar, az Irigy Hónaljmirigy és Sub Bass Monster.

A fesztivál egyébként a felnőtteket is megszólítja: környezettudatos nevelésre biztatja őket, és a szakemberek bármilyen kérdést szívesen megválaszolnak a témával kapcsolatban. A vállalkozó kedvű gyerekek növénymagot ültethetnek, és magukkal is vihetik azt, hogy otthon kísérjék figyelemmel felcseperedését.

A Kölyökfesztiválra a napijegy 1.500 Ft-ba, a 2 napos bérlet 2.500 Ft-ba, az 1 napos családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 5.000 Ft-ba, a 2 napos 8.000 Ft-ba kerül. A családi jegyet vásárlók esetében minden további gyerekjegy 1.000 forintért váltható. 1 éves kor alatt, valamint mozgássérültek részére a rendezvény ingyenes.

További információ:
www.kolyokfesztival.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei