2011. augusztus 5.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szent István-napi ünnepi családi program a Millenáris Parkban

Augusztus 20. alkalmából rendez Szent István-napi ünnepi családi programot a Millenáris Park: Szent István király napján, a keresztény magyar államalapítás ünnepén előadások, koncertek és bábjátékok várják az egész családot a Park Szabadtéri Színpadán, délelőtt 10-től egészen estig.

A Millenáris Park izgalmas családi programot kínál augusztus 20-ra a család minden tagjának: Szent István napja alkalmából egész napos színes programkavalkád várja a kicsiket és nagyokat Budán. A családi nap minden programja ingyenes, a házigazda Gulyás László lesz. A program 10 óra 30-kor kezdődik, Gulyás László és Környei Aliz: A kenyér meséje című előadásával, majd 11 órától Korpás Éva: Szól a kakas, szól című új lemezének bemutató koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők.

Déltől az Apró Színház: Az új kenyér ünnepén című előadása látható, majd délután a MárkusZínház: Az égigérő fa történetével szórakoztatja a kicsiket. A program következő pontja a Trambulin Színház: Nénje bolond meséi-vásári bábjátéka, majd egy táncelőadást láthat a közönség, a Csillagszemű Táncegyüttes előadásában 17 órától. Fél héttől pedig a Kerekes Band koncertjére mulathatnak a gyerekek és szüleik. Az idei Csillag Születik döntős tánccsoportja, az Appril Project kifejezetten erre az alkalomra írt koreográfiát ad elő, míg az este záróprogramja egy igazi különlegesség lesz: 20 óra 30 perctől az Offline:ontheater Garvitáció szimfóniája kápráztatja el a nagyérdeműt - a Cirkusz-színházi előadás a Szabadtéri Színpad tetőszerkezetén lesz látható.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei