2011. szeptember 11.Váraljai Vanda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Varró Dániel: Akinek a foga kijött - Újabb mondókák nagyobbacskáknak

Varró Dániel neve már jó néhány éve benne van a köztudatban, verseivel, mondókáival gyermekek ezreinek az arcára csalt már mosolyt. Most megjelenik második mondókás-kötete, az Akinek a foga kinőtt, melyet már a kevésbé kis babáknak, és természetesen szüleiknek ajánl szeretettel a szerző.

Az Akinek a lába hatos című könyv zajos sikere után hamarosan napvilágot lát Varró Dániel második mondókás-kötete, mely az Akinek a foga kijött címet kapta, és egyértelműen magán viseli a szerző gyermekének felnövekedését, aki egyébként egyértelműen inspirálja édesapját. Így a könyv alcíme nem meglepő módon "Még korszerűbb mondókák kevésbé kis babáknak", amely előre vetíti, hogy remélhetőleg még sok hasonló remekkel örvendezteti meg olvasóit Varró Dániel, miközben kisfia lassan felcseperedik.

Az Akinek a foga kijött című kötetet azoknak ajánlja a szerző, akiknek már valamivel nagyobb babájuk van, hiszen ők fognak ráismerni azokra a helyzetekre, amelyek szépségét a mondókák megragadják. A könyv Maros Krisztina illusztrációival, a Manó Könyvek Kiadó gondozásában jelenik meg, várhatóan szeptember 21-én.

***


Varró Dániel: Akinek a foga kijött - Még korszerűbb mondókák kevésbé kis babáknak
Kiadó: Manó Könyvek
Várható megjelenés: 2011. szeptember 21.
Terjedelem: 32 oldal
Ár: 1990 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei