2011. október 3.Váraljai Vanda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mesélj nekem mindenféle állatokról - Megjelent!

Megjelent a Manó Könyvek tizennyolc kötetből álló mesekönyv-sorozatának első része, mely a Mesélj nekem mindenféle állatokról címet viseli. A sorozat darabjai két hetetne vásárolhatók majd meg az újságárusoknál. A könyvekben magyar népmesék, Benedek Elek, Grimm, Andersen és egyéb klasszikusok meséit olvashatja majd a család.

A Mesélj nekem-sorozatban az egész család örömét lelheti majd, hiszen az izgalmas, fordulatos, kalandokban bővelkedő mesék mindenkinek kikapcsolódást jelentenek, persze elsődlegesen a gyermekeknek szólnak. A könyvek tudatos koncepció nyomán lettek tematikusan összeválogatva, hiszen gyakran előfordul, hogy a gyerekek azzal fordulnak a szülőhöz, hogy "mesélj nekem...sárkányosat, királylányosat", stb. - ebben segítenek majd a Manó Könyvek új kiadványai, melyek elve téma szerint összegyűjtve tartalmazzák a meséket.

A tizennyolc részes sorozatot két hetente kereshetik az újságárusoknál, az első rész, mely állatos meséket tartalmaz, 990 Forintért kapható, a többi kötet 1290 Forintba kerül majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Anyuci 2011-10-14 10:23:13
megvettem a könyvet, megláttam a kasszánál állva, vissza szaladtam érte, nem olvastam bele... igen, tényleg tudatos a koncepció... tegnap este elkezdtem olvasni a kisfiamnak, és 2-3 mese után rájöttem, hogy szinte mindegyik a szegénységről, vagy csalárdságról, bosszúról szól... még nem olvastuk az összeset, de azért megdöbbentem...
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei