2011. november 5.Schöffer Szilvia
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Babákat a moziba! - Jön a Port.hu Családi Filmfesztivál

2011. november 11. és 13. között első alkalommal rendezik meg az egész napos Port.hu Családi Filmfesztivál programsorozatot az Aréna Plaza mozijában, ahol a hetvenes-nyolcvanas évek közkedvelt rajzfilmsorozataitól kezdve a legújabb 3D-s alkotásokig terjed majd a repertoár.

A szervezők abból a feltételezésből indultak ki,hogy a fesztivál bizonyára sok kisgyermek számára egyúttal az első moziélményt is jelenti majd. Az újgenerációs mesék mellett - mint például a WALL-E, L'ecsó, Jégkorszak 3, Aranyhaj és a nagy gubanc - a régi idők klasszikusai is vetítésre kerülnek majd, így a szülők is kedvükre nosztalgiázhatnak majd a Kérem a következőt-sorozaton, átélhetik újra Süsü, a sárkány, Pom-pom,a Mézga Család vagy a Nagy ho-ho-ho horgász kalandjait.

Emellett közismert szinkronszínészek (Dezsőffy Rajz Katalin, Ducsai Ábel, Pogány Judit és Scherer Péter) tartanak szakmai előadásokat az érdeklődőknek, míg a család fiatalabb tagjainak szórakoztatásáról is gondoskodnak majd vetélkedők, koncertek, sőt, meséket is hallgathatnak majd Kossuth-díjas színészek és színésznők előadásában.

A filmvetítésekre egységesen 750 Ft a belépő fejenként, illetve családi jegy is váltható (két felnőtt + két gyerek, vagy egy felnőtt + három gyerek), melynek ára 2800 Ft.

További információ:
http://port-network.com/csaladifilmfesztival

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei