2012. május 27.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Gyermeknapi programok országszerte 2012

Hagyományosan május utolsó vasárnapja a gyerekeké: ilyenkor az ország minden pontján számos izgalmas, kalandos, szórakoztató programmal várják a családokat. Nem lesz ez másképpen idén sem: 2012-ben is sokfelé rendeznek különféle gyermeknapi mulatságokat, a legkisebbek legnagyobb örömére.

Városligeti Gyermeknap - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében

Immáron 22 esztendeje minden évben megrendezik a Gyermeknapi mulatságot a Városligetben, méghozzá a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, és a Fővárosi Önkormányzat szervezésében. Idén sem lesz ez másképp, Budapest szívében már tegnap elkezdődtek a programok, a gyerekek harmincöt helyszínen számos izgalmas játékban, előadáson, koncerten részt vehettek, de várja őket egy KREZS-pálya, egy külön erre az alkalomra felállított kalandpálya, a Napozórét két oldalán pedig a Nemzetek Utcája kínál betekintést a különféle távoli kultúrákba.

Állatkerti Gyermeknap Veszprémben

A híres Veszprémi Állatkertbe gyermeknap alkalmából ma a kicsik kedvezményesen léphetnek be, és sok különleges programot kínálnak számukra. Az Állatkertben egész napos külső játéktér, valamint szafari kalandtúra várja a csöppségeket, de koncertet ad az Alma együttes is, és lesz táncos-zenés színházi előadás is, kimondottan a gyerekeket megcélozva. Holnap, május 28-án pedig egy mobil kalandpark várja az ügyességüket kipróbálni akaró gyerekeket.

Váci Városi Gyermeknap 2012 - Egész napos forgatag Vácon

Május 27-én délelőtt 10 órától este 18 óráig színes programokkal, egyebek mellett aszfaltrajzversennyel, kézműves foglalkozással, rajzfilmvetítéssel várják a gyerekeket Vácon. Emellett lesz mesejáték-bemutató, gladiátorbemutató, gyermekkoncertek, de bemutatkoznak a tűzoltók, mentők és a rendőrök is, hátha a gyerekek kedvet kapnak ezen hivatások valamelyikéhez. A programot délután 17 órakor a Kaláka koncertje zárja - míg a többi program ingyenes, ez utóbbira 1200 Ft-ért lehet belépőt váltani.

Belvárosi Majális - Nassoló Gyereknapok és utcafesztivál

A fővárosban természetesen több helyszínen várják ma az apróságokat, így a budapesti Erzsébet téren is igazán különleges programokat kínálnak számukra. Az Urbitális Majális elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül megrendezésre kerülő Nassoló Gyereknapokon a kicsik a legfinomabb édességeket kóstolhatják végig - természetesen szüleikkel együtt.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei