2012. augusztus 9.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hetedhét Piknik: Vasárnapi gyerekfesztivál az Akváriumban

Első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal rendezik meg augusztus 12-én az Erzsébet téri Akvárium Klubban a Hetedhét Piknik: Vasárnapi gyerekfesztivált, amelyre elsősorban családokat várnak, hiszen a legapróbbak számára kínálnak fantasztikus programokat. Mindehhez ráadásul ezúttal csatlakozik a WAMP, hogy a szülők se unatkozzanak.

Hogyan lesz a belváros kellős közepén varázslatos vízi-világ egy szempillantásra? Aki ellátogat most vasárnap, augusztus 12-én az Erzsébet térre, az választ kaphat a kérdésre. A tervek szerint ezentúl minden hónapban jelentkező programsorozat, a Hetedhét programok keretében ezúttal ugyanis Vasárnapi gyerekfesztivállal várja a látogatókat az Akvárium Klub. Ezúttal az Akvárium medencéjéből varázsolnak mesés vizes-tematikájú helyszínt, lesznek koncertek és színházi előadások, fellép egyebek mellett Trambulin Színház, méghozzá az Aranyhal meséjével, a gyerekeket szórakoztatja a Monó Manó zenekar, de érkezik Bognár Szilvia is, aki Csintekerintő című albumát mutatja be a közönségnek.

Emellett lesz családi táncház, különféle foglalkozások és játékok, elektromos kishajó- és papírhajó verseny, érdekes kísérletek, és amíg a gyerekek elfoglalják magukat a medencénél, addig a szülők körülnézhetnek a WAMP-on, ahol szokás szerint iparművészek kínálják különleges, egyedi és ötletes portékáikat. A gyermekfesztiválhoz kapcsolódva a WAMP-on egyébként külön gyermek részleg várja a legkisebbeket.

***


Hetedhét Piknik: Vasárnapi gyerekfesztivál
Helyszín: Akvárium, Erzsébet tér
Időpont: 2012. augusztus 12.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei