2007. december 13.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Blogból könyvbe - Nyomtatásban a Napirajz!

Tiborok, ide figyelmezzetek! Most olyan jön, ami eddig még nem volt: kezünkbe foghatjuk a maga teljes valójában a Napirajz-könyvet! Hiszen mindenkinek jól esik olykor kilépni néhány percre a munka monotonitásából, kiszakadni a kollégák unalmas párbeszédeiből, és egyszerűen nevetni. Ugye.

Grafitember - azaz Merényi Dániel - egy kis vidámságot csempész hétköznapjainkba, őrültebbnél őrültebb képsoraival. A Napirajz blog 2005 májusa óta gyűjti rendületlenül rajongóit, azóta igencsak kinőtte magát, hiszen ma már a legkülönbözőbb emberek egész hada várja izgatottan, hogy újabb rajz kerüljön Grafit blogjára. A képregény olykor tán’ kissé közönséges, kissé véres, avagy erotikusan túlfűtött, ámbár előfordul, hogy csak kedvesen mosolyogtató - na jó, ez a ritkább. Mindenesetre legtöbbször olyan pillanatokat ragad meg a magyar ember életéből, melyeknek bizonyára mindannyian részesei voltunk már, ezáltal magunkénak érezzük őket. Legyen szó akár tele-sales-esekről, akiket legtöbben szívesen ítélnénk pianínó általi halálra, vagy kedves könyvtáros nénikről, Grafit saját, torz lencséjű szemüvegén keresztül mutatja meg őket, napról napra, vagy hétről hétre. Ebben a világban mindenki Tibor, a kertben Fecos, a macska játszik, inni a Gébicsbe jár, aki jár.

Most a grafikák végre megjelennek nyomtatásban is: körülbelül 350 oldalon nézegethetjük Merényi Dániel 2005 és 2006 között készített összes, blogra került rajzát, továbbá (hogy muszáj legyen beszerezni a könyvet) néhány eddig meg nem jelent alkotást.
December 15-én, a Kuplungban dedikál és rajzol egyénre szabottan a szerző, már annak, aki kívánja. És hát ki ne kívánná, ugye. Itt lehet elsőként megvásárolni a könyvet, és örülni neki, nagyon.

*

Könyv
Cím: Napirajz
Kiadó: Titkos Fiók kiadó
Kiadási év: 2007.
A könyv ára: 3000 Ft

Dedikálás
Helyszín: Kuplung (Budapest, Király utca 46.)
Időpont: 2007. december 15. 17:30

Napirajz blog: www.napirajz.freeblog.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-01-23

Írt kommentek:

18 db

Klári Zsázsa 2008-02-03 19:46:43
Nekem picit fura, de azért néhányon tényleg tudtam nevetni is. Viszont sokkal jobban tetszettek azok, amik a visitbritain.hu-n vannak, színes karikatúrák. :)

Csatlakozott:

2008-01-17

Írt kommentek:

20 db

Francis W. Scott 2008-01-17 22:34:43
Bírom a fickó beteg humorát (ne tessék félreérteni, a beteget abszolút pozitívan értem). Lehet, hogy még a könyvet is beszerzem!:)
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei