2009. június 6.Tegyi Timea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szabó Győző: Supertravel - Megjelent a színész első könyve

Gyönyörűen illusztrált kötet jelent meg a napokban az Athenaeum Kiadó gondozásában, melyet Szabó Győző, a Valami Amerika sztárja jegyez. A Supertravel című könyv az utazásért rajongó színész kalandjait meséli el, és egy DVD melléklettel együtt lehet megvásárolni.

"Aki ismer, az tudja, hogy mennyire fontos nekem az utazás. Legszívesebben magamhoz ölelném az egész földgolyót. Igyekszem, amíg csak élek a legtöbb helyre eljutni, és a legizgalmasabb kalandokat megélni, legyenek bár délen, északon, keleten vagy nyugaton. Bárhol is járok, mindig a sűrűjét keresem a helynek. Szeretem közvetlen közelből megismerni a régió kultúráját, az emberek arcát és érzéseit. Ehhez persze egy all inclusive, "kötött programos" utazás, egy ötcsillagos hotel vagy egy tengerparti "üdülő-rezervátum" alkalmatlan. Nyilván annak is megvan a maga szépsége. Viszont én a passzív pihenés helyett a füstös kocsmákban, helyiek által látogatott partokon és kifőzdékben, tömegközlekedve vagy motorozva a város forgatagában érzem igazán elememben magam.

Ez a könyv is ezt az oldalát mutatja a világnak. Azt a szeletet, amit én fedeztem fel belőle saját magamnak, és most megoszthatom másokkal. Hátha kedvet csinálok ezzel a - fényképeken, kisfilmeken, párbeszédeken és naplóbejegyzéseken keresztül vezető virtuális kalandtúrámmal - a bemutatott helyekhez, és ha csak egy ember is az utazás általam favorizált, spontánabb módját választja, már megérte ez a vállalkozás.
" - így nyilatkozik Szabó Győző most megjelenő könyvéről.

***


Szabó Győző: Supertravel
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Terjedelem: 216 oldal
Ár: 4990 Ft
Illusztrált, DVD melléklettel

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei