2009. június 29.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jackie Kennedy igazi énje?

Az Egyesült Államok 35. elnökének, John F. Kennedynek a felesége maga volt a megtestesült nőiesség, finomság és elegancia. A gondosan kialakított külső mögött azonban egy szenvedélyes asszony rejtőzött, aki néha bizony levetette magáról a First Lady szerepet. Sokan beszélik róla például, hogy még saját sógorával is viszonya volt. De ez még nem minden!

Egy hamarosan megjelenő könyv szerint Jackie Kennedy az egykori férfiideállal, Marlon Brandoval is kalandba keveredett.

David Heymann, a könyv szerzője, azt állítja, hogy számos emberrel beszélt a könyv készítése kapcsán, akik mind megerősítették Jackie és Bobby viszonyát. Könyve, a Bobby and Jackie: A Love Story sok mindent állít az Egyesült Államok egykori első asszonyáról, azonban a legmeghökkentőbb mégis a Marlon Brandoval folytatott állítólagos 1964-es kaland, amelyet az Oscar-díjas színész szavai támasztanak alá.

Brando állítása szerint két szenvedélyes éjszakát töltött együtt Jackie Kennedyvel, amiről 1994-es memoárjában is meg kívánt emélkezni, azonban a könyv szerkesztőjének tanácsára (aki egyébiránt az egykori First Lady barátja volt) végül hallgatott az afférról.

A történet hogy, hogy nem mégis eljutott a könyv írójához, Heymannhez. Ő pedig úgy gondolta, hogy felfedi az eddig gondosan őrzött titkot. A szerző ráadásul azt állítja, hogy a viszonyt Jackie kezdeményezte, ahogy később ő is tett pontot a végére.

A könyv várhatóan jövő hónapban fog megjelenni. Arról azonban, hogy magyar nyelven mikor lesz olvasható egyelőre nincs információ.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei