2010. január 6.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Warren Beatty botrányos életrajza

Warren Beatty legendás volt nőcsábász hajlamairól, de egy életrajzíró a Sztár: Hogyan csábította el Warren Beatty Amerikát című könyv most mégis megdöbbentő számmal állt elő: a legendás amerikai filmsztárnak több mint tizenkétezer nővel volt dolga ötvenöt éves kora előtt.

Január tizenkettedikén jelent meg az Egyesült Államokban Warren Beatty nem hétköznapi életéről szóló regény, a sokatmondó Sztár: Hogyan csábította el Warren Beatty Amerikát címmel. A könyv nagy port kavart, mivel a szerző Peter Biskind számításait is tartalmazza, miszerint Beatty 20 évesen kerül először kapcsolatba az ellenkező nemmel, hogy az azt követő harmincöt évben átlagban naponta egy nővel kerüljön intim közelségbe.

Ez végeredményben 12775 szexuális kapcsolatot jelent. Ebben az összegben még nincsenek benne a futó kalandok, kósza csókok, és a szerző azt is feltétezte, hogy a playboy Beatty hűséges feleségéhez, Anette Beninghez, akivel 1992-ben házasodtak össze. Magyarázatképpen az is elhangzik a könyvben, hogy a napi egyszeri szex hozzátartozott a Warren Beatty napi rutinjához, anélkül nem tudott aludni menni.

Peter Biskind művének hitelessége kétséges, számításai becslésen alapulnak, de állítása szerint jó barátja a színésznek, aki még bele is egyezett a könyv megjelenésébe. Ezzel ellentétben a Beatty az ügyvédjén keresztül mindezt cáfolta, és hazugságnak minősített több állítólag tőle származó idézetet. Felesége sem vette komolyan a kötetben megjelenő tényeket: "Nem ez az első alkalom, hogy valaki engedély nélkül egy életrajzot jelentet meg helytelen állításokkal."

Warren Beatty pályáját hatalmas filmsikerek és Oscar-díj is kísérte, de a Sztár: Hogyan csábította el Warren Beatty Amerikát megmutatja, hogy a közönséget a magánélete érdekli igazán.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei