2010. február 20.Szeifert Natália
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Veranda vendége: Rónai-Balázs Zoltán költő

A 2009 júniusa óta a Veranda Művészeti Egyesület számos kulturális programban vesz részt, civil szerveződéseknek ad helyet, és minden hónapban Veranda- estet tart. A február havi vendég Rónai-Balázs Zoltán költő lesz, február 22-én, hétfőn az Erzsébetvárosi Közösségi Házban.

A Veranda Művészeti Egyesület első estjét a budapesti Veranda étterem különtermében tartotta 2009. június 8-án. Maroknyi lelkes irodalmár szervezte, kötetlen, műhely jellegű találkozásaikból havi rendszerességgel megrendezett művészeti est lett. Részt vettek már rajta kitűnő művészek, volt itt például versmegzenésítés Wéber és barátaival, versmondás a Jonatán gyermek drámacsoporttal.

Januártól, amikor Turczi István, a Magyar Írószövetség Vers Szakosztályának elnöke volt a Veranda Vendége, a rendezvénynek már az Erzsébetvárosi Közösségi Ház adott otthont. Azóta is ide várják az irodalom kedvelőit és művelőit. A hétfői vendég Rónai-Balázs Zoltán költő lesz, de a szervezők kérik, hogy az est vendégei (hagyományokhoz híven) most is hozzanak magukkal egy saját művet, mivel a program második fele ismét műhelymunka lesz. Természetesen azokat is szeretettel várják, akik csak mások alkotásaira kíváncsiak!

***


Veranda-est Rónai-Balázs Zoltán költővel
Helyszín: Erzsébetvárosi Közösségi Ház, VII. Kerület, Wesselényi utca 17.
Időpont: 2010. február 22., hétfő, este 6 óra.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei