2010. február 23.Szilágyi Marcsi
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Vers és próza árverés - Támogatókat keresnek az ifjú tehetségek

A Garbo Kiadó egyik fő tevékenysége, hogy támogatja a tehetséges vers és novellaírókat. Ennek érdekében folyamatos irodalmi pályázatot ír ki. A beküldött írásművek legjobbjaiból a kiadó saját költségen antológiát jelentet meg, a szerzőktől a média költségekhez kér hozzájárulást.

A megjelent könyvet minél szélesebb körben szeretné bemutatni, eljuttatni a sajtóhoz, rádióhoz, tévéhez, irodalmi körökbe, hogy írjanak, beszéljenek róla. Hozzájárulásukkal segítik azt a munkát is, hogy a Kiadó programokat szervezhessen, melyek lehetőséget biztosítanak az antológiában szereplő szerzőknek a személyes bemutatkozásra, sőt képzéseket, továbbképzéseket, szerzői gyakorlatokat tartsanak. Ezek a programok nyilvánosak, és mindenki számára ingyenesek.

Azt tapasztaljuk azonban, hogy a szerzők sokkal inkább tehetségesek, mint tehetősek. Az anyagi hozzájárulást sokan nem engedhetik meg maguknak. Sokszor azért, mert még nem nagykorúak, így saját anyagi forrással nem rendelkeznek, vagy, mert fiatal felnőttek ugyan, de nincs munkájuk, épp hogy a megélhetésüket finanszírozni tudják. Pedig a szerzők és írásaik is értékesek.

A Kiadó keres tehát olyan magánszemélyeket, vállalkozásokat, akik támogatnák őket.

2010. március 01. hétfő, 19 órára várják azon kedves érdeklődőket, akik szívesen támogatnák a tehetséges szerzőket.

Vers és próza árverést tartanak, azaz a felkínált írásműveket felolvassuk, és aki egyetért szerkesztő véleményével, hogy az adott művet meg kell jelentetni, az adott szerzőt érdemes támogatni, az szponzorként megteheti.

Az írások kikiáltási ára 7 500 Ft oldalanként.

Minden írásmű mellett maga a szerző is bemutatkozik az antológiákban. Ezen bemutatkozó oldalon a szponzor számára is nyújtanak reklámlehetőséget.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei