2010. szeptember 27.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Meseolvasás és mesegítés szeptember 29-én

A Meseutca 2010. szeptember 29-én meseolvasást és adománygyűjtést szervez az Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott óvodák részére. A Népmese napján az a cél, hogy minél nagyobb összeggel, és mindenféle egyéb ajándékkal örvendeztethessék meg az óvodásokat.

A rendezvényen különféle izgalmas programokon vehetnek részt az érdeklődők, így például bemutatásra kerül Boldizsár Ildikó legújabb, Meseterápia című könyve, amely szintén a Népmese napjára jelenik meg. A felolvasáson, amelyen egyébként az óvodások is részt fognak venni, neves írók és költők örvendeztetik meg a közönséget, így például hallhatjuk Darvasi Lászlót, Parti Nagy Lajost, Tóth Krisztinát, és Závada Pált, de felolvas még Berg Judit, Finy Petra és Nádori Lídia is.

Az adománygyűjtéshez kapcsolódóan másnap, azaz szeptember 30-án Paloznakon megnyílik az az egyedülálló meseterápiás központ, amelyben a mese erejével segítenek majd a rászorulókon. A megnyitón Boldizsár Ildikó tart szakmai vezetést, és minden érdeklődő részt vehet rajta, ehhez mindössze előzetes bejelentkezésre van szükség, amelyet az info@meseterapia.hu címen lehet megtenni.

Szeptember 29-én, az adománygyűjtésre nem csap pénzt, hanem bármilyen adományt várnak a szervezők, amelyet az óvodák hasznosítani tudnak, így például játékokat, könyveket, bútorokat, vagy élelmiszert is.

***


Helyszín: Oltalom Karitatív Egyesület (Budapest VIII., Dankó utca 11., Klein terem)
Időpont: 2010. szeptember 29. (szerda), 16.00

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei