2010. november 11.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyve egy hét alatt bestseller lett

Mindenki kíváncsi arra, mi folyik a felső tízezer hálószobájában - erről tanúskodik az is, hogy Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyvének mindössze egy hétre volt szüksége, hogy a sikerlisták élére törjön. Az újságírónő célja nem az volt a könyvvel, hogy az botrányt kavarjon, sokkal inkább elgondolkodtatni szeretne.

Szalai Vivien oknyomozó újságíró, aki immáron második regényét adta közre. Ezúttal egy luxusprostituálttal készített interjúkat, amelyekből szépen lassan összeállt a könyv, amely mindössze egy hét alatt bestseller lett. A Hamis gyönyör titka minden bizonnyal abban rejlik, hogy valós történetet mesél el, az író azon vallomások alapján dolgozott, amelyeket az egyik legnépszerűbb luxusprostituált mondott neki tollba.

A regény egy olyan világba kalauzolja el az olvasót, amely egyszerre csillogó és rémisztő, és amelynek alapvető mozgatórugója a pénz. A főszereplő lelki vívódása azonban szintén komoly hangsúlyt kapott a könyvben, életének története sok tanulságot rejthet bárki számára.

***


Szalai Vivien: Hamis gyönyör
Kiadó: Art Nouveau Kiadó
Kiadás éve: 2010
Ár: 2699 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei