2010. november 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ben Mezrich: Véletlenül milliárdos - Hogyan született a Facebook?

2010. november 11-től látható a magyar mozikban David Fincher Social Network - A közösségi háló című filmje, amely a Facebook megalkotójának fordulatos történetét meséli el. Most a boltokba kerül a sztori regényváltozata, amely a film alapjául szolgált, Ben Mezrich tollából.

Ben Mezrich: Véletlenül milliárdos - Hogyan született a Facebook? című regénye már kapható a boltokban, és hasonló sikerekre számíthat, mint a témában készült film, amely nézettségi rekordokat döntöget a mozikban. David Fincher filmje Ben Mezrich regénye alapján készült - és most már a magyar közönség is olvashatja az eredetit.

Mark Zuckerberg, egy huszonöt éves egyetemista a kiötlője annak a közösségi oldalnak, amelyen fiatalok és idősebbek milliói töltik idejüket nap mint nap: a Facebooknak. A Facebook megszületésének krimibe illő történetét olyan pergőn meséli el Ben Mezrich, hogy számos kritika szerint a könyv letehetetlen, lebilincselő és páratlanul fordulatos - erről most már mi is meggyőződhetünk. A regény hosszadalmas kutatómunka eredménye, a szerző számos interjút készített az érintettekkel, felhasznált bírósági jegyzőkönyveket, és hihetetlen mennyiségű egyéb dokumentumot, hogy minél hitelesebben tárhassa az olvasók elé ezt az ízig-vérig mai történetet.

***


Ben Mezrich: Véletlenül milliárdos - Hogyan született a Facebook?
Kiadó: Athenaeum
Fordította: Bajnóczy Zoltán, Hegedűs Ildikó, Mallász Rita
Terjedelem: 264 oldal
Ár: 2990 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei